ЗАПОЗНАЙ СЕ С ХОРАТА ЗАД CHERRYZ WORK

Home / Запознай се с хората зад CHERRYZ WORK

ДВАМА ПРЕДПРИЕМАЧИ СЪЗДАДОХА КОУЪРКИНГ ОФИС В СОФИЯ БЕЗ ОТВОРЕНИ ПРОСТРАНСТВА

ДВАМА СКУОШ ПАРТНЬОРИ ОТВАРЯТ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА ЕДИНСТВЕНОТО ПО РОДА СИ КОУЪРКИНГ ПРОСТРАНСТВО В СОФИЯ С ИЗЦЯЛО САМОСТОЯТЕЛНИ ОФИСИ.

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО

През 2017 година Павел напуска сигурната си работа в Hewlett Packard и решава да се съсредоточи върху най-новата си бизнес идея.

Тя му хрумва след като се родила дъщеря му. „Със съпругата ми се чудихме: От къде може да намерим истинско рибено масло, което да е подходящо за цялото ни семейство.

Единственият вариант беше да го поръчам от Норвегия.

Но щеше да отнеме цяла вечност докато пристигне, ако изобщо пристигне цяло“, казва Павел в разговор с Христина.

"ИМАХ ЗА ЦЕЛ ПРОСТО ДА СИ КУПЯ ЕДИН ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОДУКТ" КАЗВА ПАВЕЛ.

„Но накрая реших, че трябва да дам възможност и на други хора, които мислят за здравето на семейството си, да се възползват от това, което се произвежда по света.

Така създадох онлайн магазина www.realfood.bg.“

НЕГОВИЯТ ПРИЯТЕЛ И СКУОШ ПАРТНЬОР ЯНКО ИЛИЕВ, ТЪКМО ТЪРСЕЛ ПОРЕДНОТО СИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, КОГАТО ПАВЕЛ НАПУСНАЛ HEWLETT PACKARD.

Няколко месеца Павел безуспешно търси подходящ офис за новия бизнес.

Имал нужда от вариант, който да предлага уютно и тихо място за работа на приемлива цена.

По това време Янко ползвал стая в стария офис на Лирекс БГ, който компанията напуска след като се премества в нова сграда.

След няколко години изоставеният офис все още седял празен и имало много свободни стаи. Янко решил да помогне на приятеля си, като му предложил решение на проблема – работно място при него.

ТАКА СЕ РОДИЛА ИДЕЯТА ЗА CHERRYZ WORK КОУЪРКИНГ ПРОСТРАНСТВО

Двамата приятели убедили собственика да им предостави офиса, за да го превърнат в споделено работно пространство.

Заедно, двамата мъже сами изработват логото, уеб сайта и всичко останало. В началото на 2018 г. успяват да създадат ново коуъркинг пространство в на пръв поглед пренаситения с офиси Софийски пазар.

CHERRYZ WORK СТАВА ЕДИНСТВЕНОТО КОУЪРКИНГ ПРОСТРАНСТВО С ИЗЦЯЛО САМОСТОЯТЕЛНИ ОФИСИ.

В него няма отворени пространства, за да могат членовете да работят на спокойствие и да се съсредоточат в израстването на своя бизнес.

Само няколко месеца по-късно Cherryz work приютява десетки фрилансъри и български стартъпи, които се радват на комфорта на самостоятелните стаи и изградената корпоративна инфраструктура на метри от метростанция Младост 1.

„ВСЕ ОЩЕ ИМАМЕ КАКВО ДА НАПРАВИМ ЗА НАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ”

казва Янко, който е сериен предприемач и инвеститор в няколко български стартъпа. „Искаме хората и компаниите, които идват в Чериз уърк да стават част от семейството и да им помагаме не само с удобно работно място, а и с допълнителните предизвикателства, с които се сблъсква всеки стартиращ бизнес.

ПЛАНИРАМЕ СКОРО ДА ПРЕДЛАГАМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА CHERRYZ WORK

Някои от тях ще бъдат включени в таксата, а други срещу заплащане като: регистрация на фирма, правни консултации, счетоводни услуги, изграждане на уеб страници и електронни магазини, дигитален маркетинг, обучение, превод и легализация, набиране на ИТ персонал – по-специално от Русия и бившите съветски републики и т.н.”

Автор Христина Лозанска петък, 9 ноември 2018